TOp 10 FAQ

Vind hier het antwoord op al je vragen!

  1. Je wordt elke ochtend wakker met de perfecte wimpers
  2. Je hebt minder tijd nodig voor je make-up
  3. Je mascara kan de deur uit
  4. Het is een pijnloze behandeling
  5. Je hebt minder tot geen oogmake-up nodig
  6. Extra volume, lengte en dikte van je wimpers
  7. Je ziet er altijd fris en verzorgd uit
  8. De wimpers worden aangepast naar jouw eigen smaak
  9. Geen uitlopende mascara meer tijdens een regenbui
  10. Wimperextensions beschadigen je natuurlijke wimpers niet

Helaas zijn wimpersextentions niet voor iedereen geschikt. Heb je geen of bijzonder weinig wimpers? Dan wordt het afgeraden om wimperextensions te nemen omdat de wimpers op de natuurlijke wimper bevestigd wordt. Heb je advies nodig of wil je weten of jouw wimpers geschikt zijn voor extensions? Neem dan gerust contact met ons op.

Elk oog heeft 80 tot 120 wimpers, er worden dus gemiddeld 100 wimperextensions op één oog aangebracht. Het plaatsen van één set duurt circa 1,5 tot 2 uur.  

Je geniet zo lang mogelijk van mooie wimperextensions als je ervoor zorgt dat je zo min mogelijk in je ogen wrijft en geen olie op of rondom de ogen gebruikt. Het is belangrijk dat je NIET aan de wimpers trekt. Ook is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat de wimperextensions schoon blijven. Dit doe je met een speciale foam die is gemaakt om de wimperextensions schoon te houden. Neem contact met ons op om deze foam te bestellen. Daarnaast is het belangrijk dat de make-up die je op de ogen gebruikt geen olie bevat. Denk aan; eyeliner en mascara (voor bijvoorbeeld de onderwimpers). Twijfel je of je de juiste oogmake-up gebruikt? Vraag gerust om advies aan HolyClau.

BELANGRIJK: trek niet zelf de wimpers extensions eraf! Als je zelf aan de wimpers gaat trekken dan is de kans groot dat je de natuurlijke wimper eruit trekt omdat de wimperextentions vast zitten aan je eigen wimpers. Laat ze daarom altijd door Holy Clau verwijderen om zo min mogelijk schade toe te brengen aan je natuurlijke wimpers. Meer informatie? Neem dan even contact met ons op!

Als de wimperextensions goed aangebracht worden en er gebruik gemaakt wordt van de juiste materialen, zijn wimperextensions niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Daarom is het ook van belang dat er niet aan de wimperextension getrokken wordt. De extensions zitten namelijk vast aan je natuurlijke wimper. 

Make-up dragen kan gewoon. Je moet oppassen met oogmake-up op basis van olie. De wimpers zijn lang en volumineus en dus is mascara op je bovenwimpers dragen overbodig.  Er zijn merken op de markt met mascara en eyeliner speciaal voor wimper extensions. Mocht je oogmake-up dragen zorg voor een make-upremover zonder olie en wees voorzichtig met bij de aanhechting van je wimpers.

De wimperextensions kun je gedurende dag door borstelen met een daarvoor bestemd borsteltje. Dit borsteltje krijg je na iedere nieuwe set. Zorg ervoor dat de producten die je gebruikt rond om je ogen niet op basis zijn van olie, denk daarbij ook aan bijvoorbeeld zonnebrand. Olie tast de wimperlijm aan en zorgt ervoor dat de lijm los laat. 

De wimperextensions kunnen (bijna) alles aan. Het is zweet-, zwem-, douche- en zelfs saunaproof.  De eerste 24 uur moet de lijm uitharden en moeten daarom de wimpers de eerste 24 uur droog blijven. Daarna kun je er mee doen wat jij wilt.

Wat je absoluut niet moet doen is trekken aan de extensions. De wimpextensions zitten vastgelijmd aan je eigen natuurlijke wimperhaartje. Indien je trekt aan de extension, trek je dus je eigen wimper mee. Daarnaast is het belangrijk om geen producten met olie rondom de ogen te gebruiken. Olie tast de lijm aan en hierdoor kunnen de extensions losraken.

Volg Holy Clau op social media

Meer informatie

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan nu contact op met Holy Clau. Dit kun je doen door te bellenmailen of het contactformulier in te vullen.

HOLYClau

Claudia Keizer

Markeweg 8

7722 HC Dalfsen

06 13568804

info@holyclau.nl

Privacystatement | Cookiebeleid 

Website door: WebKeizerin

Chat openen
Snel een afspraak maken
Hi, waarmee kan ik je helpen? Liefs Clau