Brow classic

Wenkbrauw behandeling

Wenkbrauwen bepalen grotendeels de uitdrukking van je gezicht. Dat wordt vaak onderschat. Communiceren, emoties tonen, alles heeft te maken met je wenkbrauwen. Het is dus belangrijk dat ze in shape zijn, maar wel op een natuurlijke manier. Daarom hou ik graag de vorm en dikte van jouw natuurlijke wenkbrauw aan. Met de brow classic behandeling epileer en tint ik jouw wenkbrauwen zodat ze perfect bij jouw gezicht passen. 

Brow classic techniek

Vooraf teken en en meet ik jouw wenkbrauwen uit aan de hand van jouw gezicht zodat ze goed bij jouw uitstraling passen. Vervolgens epileer ik je wenkbrauwen in de juiste vorm. Daarna tint ik ze in de kleur die het beste bij jou past. Heb je lichtblond haar, dan past een lichtere wenkbrauw beter bij jou. Heb je juist een donkere haar- of huidskleur? Dan past uiteraard een donkerdere kleur beter bij je.

Voordelen

Kleine tip

Voor een mooi resultaat adviseer ik je om niet meer te zelf te epileren en te trimmen zodat ik het beste uit jouw eigen wenkbrauw kan halen. 

Afspraak maken

Woon jij in de omgeving Dalfsen en wil jij ook een mooie en natuurlijke wenkbrauwen? Plan dan nu je afspraak bij Holy Clau in! Dit kun je doen door te bellenmailen of het contactformulier in te vullen.

HOLYClau

Claudia Keizer

Markeweg 8

7722 HC Dalfsen

06 13568804

info@holyclau.nl

Privacystatement | Cookiebeleid 

Website door: WebKeizerin

Chat openen
Snel een afspraak maken
Hi, waarmee kan ik je helpen? Liefs Clau