One by one

Wimperextensions

Met de one by one techniek plaats ik een wimperextension op iedere natuurlijk wimper. Natuurlijk overleggen we vooraf welke look het beste bij jouw gezicht en uitstraling past. Er is veel verschil in dikte, krul en lengte waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. 

Gemiddeld blijven de one by one wimperextensions drie weken mooi. Ik adviseer om na drie weken een nieuwe afspraak te plannen voor een refill, zodat je zorgeloos kunt opstaan met mooie wimpers!

One by one techniek

Met de one by one techniek wordt op elke natuurlijke wimper een wimperextension geplaatst. De wimperextension bestaat uit één haartje. Hiermee zorg je voor een hele natuurlijke oogopslag. Ondanks de vollere look voel je de wimperextensions amper zitten.

Ook voor mensen met korte wimpers of een bril/lenzen is deze techniek geschikt. Wimperextensions zijn ook ideaal voor vakanties, dan hoef je even niet aan je make-up te denken en zie je er toch flawless uit! 

Geen make-up

Vergeet voor de afspraak bij Holy Clau niet om je oogmake-up eraf te halen. Schone wimpers zorgen voor een goede hechting. Uiteraard mag je je lenzen inhouden. Let op: haal je oogmake-up er niet af met producten waar olie in zit. Olie tast wimperlijm aan en zorgt ervoor dat de lijm los laat en niet hecht.

Belangrijk!

One by one wimperextensions worden geplaatst op je eigen natuurlijke wimperhaartjes. Bij extreme hooikoorts of oogziektes worden wimperextensions afgeraden. Ook bij (tijdelijk) gebruik van antibiotica kun je beter geen extensions laten plaatsen, uiteraard kan dit weer zodra je je kuur klaar is. 

Afspraak maken

Woon jij in de omgeving Dalfsen en wil jij ook een mooie, natuurlijke en flawless oogopslag? Plan dan nu je afspraak bij Holy Clau in! Dit kun je doen door te bellenmailen of het contactformulier in te vullen.

HOLYClau

Claudia Keizer

Markeweg 8

7722 HC Dalfsen

06 13568804

info@holyclau.nl

Privacystatement | Cookiebeleid 

Website door: WebKeizerin

Chat openen
Snel een afspraak maken
Hi, waarmee kan ik je helpen? Liefs Clau