Brow lamination

Wenkbrauwbehandeling

Brow lamination is dé nieuwe trend op het gebied van wenkbrauwen. Misschien ken je het ook wel als de ‘fluffy brows’ of een ‘brow lift’. Met deze behandeling zorg ik ervoor dat de wenkbrauwharen goed omhoog in model worden gebracht en dat ze op deze manier tot zes weken in model blijven. Deze behandeling is ideaal voor stugge en naar beneden vallende wenkbrauwen. Naast het lamineren van je wenkbrauwen kun je er ook voor kiezen om je brows te laten stylen en tinten.

Brow lamination

Tijdens deze behandeling maken we gebruik van verschillende soorten lotions die ervoor zorgen dat de wenkbrauwharen permanent in de gewenste vorm blijven zitten. Hiermee creëer je een lift in het gezicht en krijg je een open blik. In combinatie met wimperextensions is dit perfect, want hiermee heb je een extra frisse én flawless look. 

Voordelen

Kleine tip

Ik adviseer je om iedere ochtend met het bijbehorende borsteltje je wenkbrauwen te kammen. Hierdoor zitten je wenkbrauwen iedere dag perfect.

Afspraak maken

Woon jij in de omgeving Dalfsen en wil jij ook een mooie en perfecte wenkbrauwen? Plan dan nu je afspraak bij Holy Clau in! Dit kun je doen door te bellenmailen of het contactformulier in te vullen.

HOLYClau

Claudia Keizer

Markeweg 8

7722 HC Dalfsen

06 13568804

info@holyclau.nl

Privacystatement | Cookiebeleid 

Website door: WebKeizerin

Chat openen
Snel een afspraak maken
Hi, waarmee kan ik je helpen? Liefs Clau