Volume lashes

Volume lashes

Wimperextensions

Naast de one by one techniek kan ik ook volume lashes plaatsen. Volume lashes geven je een intense look. Bij de volume lashes behandeling plaats ik een waaierextension op één natuurlijke wimper waardoor je een vollere oogopslag krijgt. Handig wanneer je van jezelf niet zoveel wimpers hebt of wanneer je een extra vol effect wil creeëren. Samen bekijken welke lengte het beste bij jou gezicht en wensen aansluit. 

Volume lashes techniek

Met de volume lashes techniek wordt op elke natuurlijke wimper een waaierextension geplaatst. De waaierextension bestaat uit meerdere haartjes. Hiermee zorg je voor een intensere oogopslag. Ondanks de vollere look voel je de extensions amper zitten.

Ook voor mensen met korte wimpers of een bril/lenzen is deze techniek geschikt. Wimperextensions zijn ook ideaal voor vakanties, dan hoef je even niet aan je make-up te denken en zie je er toch flawless uit! 

Geen make-up

Vergeet voor de afspraak bij Holy Clau niet om je oogmake-up eraf te halen. Schone wimpers zorgen voor een goede hechting. Uiteraard mag je je lenzen inhouden. Let op: haal je oogmake-up er niet af met producten waar olie in zit. Olie tast wimperlijm aan en zorgt ervoor dat de lijm los laat en niet hecht.

Belangrijk!

Volume lashes worden geplaatst op je eigen natuurlijke wimperhaartjes. Bij extreme hooikoorts of oogziektes worden wimperextensions afgeraden. Ook bij (tijdelijk) gebruik van antibiotica kun je beter geen extensions laten plaatsen, uiteraard kan dit weer zodra je je kuur klaar is. 

Afspraak maken

Woon jij in de omgeving Dalfsen en wil jij ook een mooie, vollere en glamorous  oogopslag? Plan dan nu je afspraak bij Holy Clau in! Dit kun je doen door te bellenmailen of het contactformulier in te vullen.

Chat openen
Snel een afspraak maken
Hi, waarmee kan ik je helpen? Liefs Clau